Despre Finradar

Un scurt istoric

Finradar a fost înființat în 2022, cu scopul de a dezvolta o platforma independentă, ușor de utilizat, care să ofere consumatorilor informațiile necesare pentru fundamentarea deciziilor financiare.

Marius Șerban - Finradar

Fondatorul Finradar, Marius Șerban are o experiență de peste 20 ani în analiza produselor financiare pentru consumatori, mai întâi în calitate de jurnalist la publicații precum Piața Financiară și Săptămâna Financiară, iar apoi în calitate de (co)fondator al mai multor comparatoare financiare.

Absolvent al Facultății de Finanțe-Bănci și al programului de studii aprofundate DOFIN din cadrul Academiei de Studii Economice București, Marius este un susținător al drepturilor consumatorilor, fiind membru în grupul consultativ privind pensiile private din cadrul Autorității Europene pentru Asigurări și Pensii Ocupaționale (EIOPA) în perioada 2013-2016.

Ce îți oferă Finradar?

Finradar te ajută să îți planifici deciziile financiare, prin informații independente, pe care te poți baza pentru a lua o decizie informată.

Fie că îți dorești un credit pentru locuință, un card de credit sau vrei sa economisești, noi îți punem la dispoziție resursele necesare ca să-ți atingi obiectivele.

  • Ghiduri și sfaturi

Te ajutăm să întelegi cum funcționeaza diverse produse financiare, care sunt avantajele și dezavantajele, la ce să fii atent atunci când alegi o oferta și îți arătăm diverse ponturi cu moduri în care poți economisi bani. În plus, articolele noastre te țin la curent cu ultimele noutăți financiare, cu cele mai noi oferte și promoții.

  • Comparatoare financiare

Comparatoarele noastre te ajută sa găsești rapid ofertele și să compari usor costurile acestora, pentru a identifica cele mai ieftine produse. Actualizăm constant produsele listate și căutăm sa includem un număr cât mai mare de furnizori, pentru a-ți oferi instrumentele de care ai nevoie înainte de achiziția unui produs.

  • Calculatoare financiare

Calculatoarele financiare te ajută sa simulezi diverse scenarii în care ai putea utiliza un produs, pentru a identifica soluțiile care sunt cele mai potrivite pentru propria situație financiară. Ele sunt un instrument extrem de util atunci vrei să faci o planificare financiară.

  • Informații despre piețele financiare

Finradar te ține la curent cu evoluțiile de pe piețele financiare și valutare, astfel că poți urmări ușor cursul de schimb sau ratele dobânzilor de pe pietele interbancare.