Promoții Banca Transilvania

Cele mai recente campanii promoționale și oferte speciale Banca Transilvania, împreuna cu recomandări de achiziție. Oferte verificate de Finradar

Banca Transilvania
Credite
Banca Transilvania reactivează campania de credite fără comision de analiză
Ofertă expirată la 12 iulie 2024
Banca Transilvania a reluat campania de credite cu zero comision de analiza, pentru o perioada de 10 zile.

Comisionul de analiza a fost eliminat la creditele de nevoi personale cu dobândă fixă (cu asigurare de viață), precum și la creditele imobiliare cu dobândă fixă pe 3 și 5 ani.

În plus, la creditele imobiliare incluse în promoție, taxa de evaluare a imobilului este zero. Oferta de credite cu dobândă fixă pe 3 ani are dobânzi scăzute și o marja peste IRCC de 1,9 puncte procentuale.

Campania acoperă și cardurile de credit, unde banca oferă un bonus în puncte de cumpărături, drept cadou de bun-venit.

Poți analiza oferta băncii în comparatoarele pentru credite imobiliare, credite nevoi personale și carduri de credit.

Credite
Credite fără comisioane de analiză
Ofertă expirată la 31 mai 2024
Banca Transilvania derulează o campanie promoțională la credite, în cadrul căreia acordă împrumuturi cu comision zero de analiză.

La creditele de nevoi personale, comisionul standard de 200 lei nu se mai aplică pe durata campaniei. Promoția se aplică pentru creditele cu dobândă fixă și asigurare de viață. 

Iar la creditele imobiliare, clienții sunt scutiți de comisionul de analiză de 400 lei și de taxa de evaluare de imobil (575 lei pentru apartament și 860 lei pentru casă, teren sau construcție imobil). Oferta se aplică pentru opțiunea cu dobândă fixă pe 3 sau 5 ani.

În cazul refinanțărilor pentru creditele imobiliare obținute de la alte bănci, clienții beneficiază suplimentar de un voucher în valoare de 2.000 lei.

Poți compara toate ofertele băncilor, inclusiv promoțiile Băncii Transilvania, în comparatoarele Finradar pentru credite imobiliare, credite de refinanțare și credite de nevoi personale.

Credite
Campanie de primăvară la creditele Banca Transilvania
Ofertă expirată la 9 martie 2024
Banca Transilvania derulează pentru câteva zile o campanie de primăvară la creditele de nevoi personale și la creditele imobiliare și ipotecare.

În cazul creditelor de nevoi personale, rata dobânzii este redusă cu valori cuprinse între 0,4-0,6 puncte procentuale, în funcție de valoarea creditului și profilul clientului. Pe de altă parte, este obligatorie achiziția unei asigurări de viață, ceea ce adaugă un cost suplimentar la credit.

La creditele imobiliare, banca renunță la comisionul de analiză, care în mod normal este de 400 lei.

O altă oferta inclusă în campanie este la descoperitul de cont, unde rata dobânzii este de 9,47% (IRCC + 3,5%), față de 14-17%, cât practică banca în oferta standard.

Pentru cardurile de credit, promoția permite solicitanților să obțină puncte cadou, în cadrul programului de loialitate aferent acestor produse.

Credite
Credite mai ieftine pentru aniversarea a 30 ani la Banca Transilvania
Ofertă expirată la 23 februarie 2024
Banca Transilvania derulează o promoție la creditele de nevoi personale cu ocazia împlinirii a 30 ani de activitate. Clienții pot obține credite cu dobândă redusă.

Rata dobânzii pe durata promoției este cuprinsă între 6,9% și 18%, fixă pe toată durata creditului. Față de oferta standard, dobânda la creditele de nevoi personale este mai mică cu valori cuprinse între 0,5% - 1,5%.

Promoția se aplică inclusiv pentru refinanțarea creditelor obținute de la alte bănci. Valoarea creditului poate fi de minim 5.000 lei și cel mult 250.000 lei.

Tot cu ocazia aniversării, Banca Transilvania derulează promoții la cardurile de credit Star, unde oferă între 200 și 300 de puncte cadou (în funcție de card).

Iar dacă soliciți un credit de nevoi personale și un card de credit, nu plătești comision de analiză la credit și primești 300 puncte cadou pe cardul de credit.