Promoții Banca Transilvania

Cele mai recente campanii promoționale și oferte speciale Banca Transilvania, împreuna cu recomandări de achiziție. Oferte verificate de Finradar

Banca Transilvania
Credite
Campanie de primăvară la creditele Banca Transilvania
Ofertă expirată la 9 martie 2024
Banca Transilvania derulează pentru câteva zile o campanie de primăvară la creditele de nevoi personale și la creditele imobiliare și ipotecare.

În cazul creditelor de nevoi personale, rata dobânzii este redusă cu valori cuprinse între 0,4-0,6 puncte procentuale, în funcție de valoarea creditului și profilul clientului. Pe de altă parte, este obligatorie achiziția unei asigurări de viață, ceea ce adaugă un cost suplimentar la credit.

La creditele imobiliare, banca renunță la comisionul de analiză, care în mod normal este de 400 lei.

O altă oferta inclusă în campanie este la descoperitul de cont, unde rata dobânzii este de 9,47% (IRCC + 3,5%), față de 14-17%, cât practică banca în oferta standard.

Pentru cardurile de credit, promoția permite solicitanților să obțină puncte cadou, în cadrul programului de loialitate aferent acestor produse.

Credite
Credite mai ieftine pentru aniversarea a 30 ani la Banca Transilvania
Ofertă expirată la 23 februarie 2024
Banca Transilvania derulează o promoție la creditele de nevoi personale cu ocazia împlinirii a 30 ani de activitate. Clienții pot obține credite cu dobândă redusă.

Rata dobânzii pe durata promoției este cuprinsă între 6,9% și 18%, fixă pe toată durata creditului. Față de oferta standard, dobânda la creditele de nevoi personale este mai mică cu valori cuprinse între 0,5% - 1,5%.

Promoția se aplică inclusiv pentru refinanțarea creditelor obținute de la alte bănci. Valoarea creditului poate fi de minim 5.000 lei și cel mult 250.000 lei.

Tot cu ocazia aniversării, Banca Transilvania derulează promoții la cardurile de credit Star, unde oferă între 200 și 300 de puncte cadou (în funcție de card).

Iar dacă soliciți un credit de nevoi personale și un card de credit, nu plătești comision de analiză la credit și primești 300 puncte cadou pe cardul de credit.