Promoții BCR

Cele mai recente campanii promoționale și oferte speciale BCR, împreuna cu recomandări de achiziție. Oferte verificate de Finradar

BCR
Depozite
Promoție la depozitele BCR pe 5 luni
Expiră pe 8 august 2024
BCR derulează o campanie promoțională pentru depozitele în lei pe 5 luni, la care oferă o rată a dobânzii de 6,7%.

Depozitele se pot constitui doar online – prin aplicația George – și trebuie îndeplinite câteva condiții pentru benefica de această ofertă:

  • Depozitul se poate constitui doar din sume noi depuse în cont la BCR
  • Oferta se adresează clienților care încasează un venit de minim 1.000 lei pe lună în cel puțin 3 luni din ultimele 4 luni, înainte de data constituirii depozitului.

Valoarea minimă a unui depozit este de 500 lei, iar suma maximă ce poate fi depusă în cadrul campaniei este 100.000 lei.

Poți verifica oferta BCR în comparatorul pentru depozite bancare.

Credite
BCR oferă creditele de nevoi personale cu dobândă de 6,25%
Expiră pe 8 august 2024
BCR derulează o campanie promoțională la creditele de nevoi personale, oferind împrumuturi cu o rata a dobânzii ce începe de la 6,25%.

Promoția este destinată persoanelor care își încasează venitul la bancă – clienți noi sau existenți – în valoare de minim 1.200 lei pe lună. Oferta poate fi accesată inclusiv de persoanele care doresc să-și refinanțeze un credit obținut de la o altă bancă.

Rata dobânzii la credit este de 6,25% pentru clienții care achiziționează și o asigurare de viață, respectiv 6,75% pentru creditele fără asigurare de viață.

Spre deosebire de restul ofertei BCR – unde rata dobânzii diferă în funcție de profilul clientului – în cazul promoției dobânda este aceeași pentru toți solicitanții de credit.

Creditul este vândut la pachet cu un card de credit BCR, în cazul în care capacitatea de rambursare a clientului permite obținerea acestui produs suplimentar.

Poți compara promoția BCR în comparatoarele pentru credite de nevoi personale și credite de refinanțare.

Credite
Credite imobiliare cu asigurare gratuită de locuință în primul an
Expiră pe 10 iulie 2024
BCR derulează o campanie promoțională la creditele imobiliare, în cadrul căreia banca suportă costul asigurării imobilului în primul an de credit.

Promoția este valabilă pentru toate creditele imobiliare oferite de bancă, inclusiv cele destinate locuințelor verzi.

Participă la promoție clienții care solicită credit în perioada campaniei și achiziționează asigurarea facultativă de locuință, oferită prin intermediul băncii de către Omniasig, în maxim 5 zile de la obținerea creditului. Polița de asigurare se încheie pentru o perioadă de 5 ani, cu plata anuală a primelor.

Imobilul achiziționat prin credit trebuie să îndeplinească o serie de condiții, printre care:

  • Să aibă o valoare cuprinsă între 21.000 euro și 450.000 euro
  • Locuința nu trebuie să fie în construcție și să nu fie folosită în alt scop decât de locuit
  • Să nu se afle într-un imobil expertizat tehnic pentru riscul de cutremur.

Creditul trebuie obținut până la 31 decembrie 2024. În cazul în care toate condițiile sunt îndeplinite, banca va vira suma respectivă direct în contul societății de asigurare.

Prima pentru asigurarea obligatorie de locuință va fi achitată de către client.

Poți consulta oferta de credite BCR în comparatorul Finradar pentru credite imobiliare și credite de refinanțare.

Credite
BCR îți plătește prima rata la creditul imobiliar
Ofertă expirată la 16 aprilie 2024
Clienții care obțin credite ipotecare de la BCR beneficiază de un bonus financiar egal cu valoarea primei rate la credit, în limita a 2.500 lei.

Suma va fi virată în contul clientului, în maxim 5 zile de la data obținerii creditului.

În această campanie, sunt incluse creditele imobiliare Casa Mea și Casa Mea Natura, inclusiv pentru solicitările de refinanțare.

Pentru a beneficia de bonusul din campanie, cererea de credit trebuie să fie aprobată până la sfarșitul campaniei. În plus, clientul trebuie să își încaseze venitul într-un cont bancar deschis la BCR.