Promoții Patria Bank

Cele mai recente campanii promoționale și oferte speciale Patria Bank, împreuna cu recomandări de achiziție. Oferte verificate de Finradar

Patria Bank
Credite
Dobânzi promoționale la creditele de nevoi personale
Expiră pe 30 august 2024
Patria Bank derulează o campanie la creditele de nevoi personale în cadrul căreia dobânzile fixe au o reducere de 0,67 puncte procentuale.

Rata dobânzii diferă în funcție de suma împrumutată și opțiunea de încasare a venitului într-un cont deschis la bancă. În plus, se acordă un discount suplimentar pentru refinanțarea creditelor obținute de la alte bănci.

Perioada maximă de rambursare este de 5 ani, respectiv 7 ani în cazul refinanțărilor.

Pentru împrumuturi mai mari de 130.000 lei, condițiile sunt mai stricte, fiind necesar un venit net de 15.000 lei pe lună sau 20.000 lei/lună, în cazul aplicațiilor cu codebitor.

Poți analiza promoția în comparatoarele pentru credite de nevoi personale și credite de refinanțare, unde poți simula costul creditului și graficul de rambursare.

Depozite
Depozit în euro cu dobândă de 3,8% la Patria Bank
Ofertă expirată la 15 ianuarie 2024
Patria Bank derulează o promoție pentru depozitele în euro, unde oferă o rată a dobânzii de 3,8% pentru un depozit pe 13 luni.

Oferta este dedicată atât clienților noi cât și celor existenți. Depozitul se poate constitui din sumele noi virate la bancă, cu condiția ca soldul total al sumelor depuse la bancă de un client să se majoreze cu 30%, comparativ cu soldul înregistrat de client în data de 9 august 2023.

Depozitul se poate constitui online sau în agenție.

Atenție: banca promovează acest depozit ca unul cu dobândă de 4,1%. Dobânda respectivă este calculată pe toată perioada depozitului ( 3,8% x 13 luni / 12), ceea ce poate să creeze confuzie. Ratele dobânzilor la depozite se exprima în procent anualizat, astfel că valoarea corectă de care trebuie ținut cont de cea de 3,8%.