Promoții Raiffeisen Bank

Cele mai recente campanii promoționale și oferte speciale Raiffeisen Bank, împreuna cu recomandări de achiziție. Oferte verificate de Finradar

Raiffeisen Bank
Conturi bancare
Pachet de cont curent de la Raifeisen Bank cu zero comisioane pe viață
Expiră pe 31 iulie 2024
Pachetul de cont curent Zero Simplu de la Raiffeisen Bank poate fi achiziționat cu zero comisioane pe viață, fără nicio obligație privind tranzacțiile minime lunare.

Promoția este dedicată clienților care nu au deținut niciun produs Raiffeisen Bank în ultimele 6 luni.

În mod normal, pachetul are comisioane zero doar dacă efectuezi lunar o plata cu cardul de debit (la POS, online, prin ApplePay, GarminPay sau Smart Mobile). În caz contrar, comisionul de administrare ar fi de 10 lei pe lună.

În cadrul promoției, această obligație este eliminată pe viață și nu vei plăti comisioane de administrare sau de emitere ori reînnoire card de debit.

Pachetul include un cont curent în lei, un card de debit asociat contului, acces la aplicația mobilă a băncii. Beneficiezi de retrageri gratuite de numerar de la  bancomatul oricărei bănci din România.

În plus, poți face schimburi valutare în euro la cursul BNR, în orice zi lucrătoare, în intervalul 10-11, în limita a 1.500 euro pe zi, direct de pe telefon. Pentru a utiliza această opțiune, vei avea nevoie suplimentar de un cont în euro, comisionul de administrare fiind de 5 lei pe lună.

Credite
Raiffeisen Bank: Dobânzi promoționale la creditele imobiliare
Expiră pe 31 iulie 2024
Raiffeisen Bank derulează o campanie la creditele imobiliare în lei, în cadrul cărei rata dobânzii începe de la 4,9%.

Promoția este dedicată pentru clienții care doresc să cumpere sau să-și construiască o locuință și pentru cei care caută un credit de refinanțare.

În cadrul promoției, cea mai mică rata a dobânzii este de 4,9%, fixă pe primii 3 ani, în cazul creditelor pentru locuințe verzi, cu asigurare de viață și cu obligația de virare a veniturilor într-un cont deschis la Raiffeisen Bank.

Avansul minim începe de la 15%, dar poate urca la maxim 35%, în funcție de localitatea unde este amplasată locuința. Valoarea de 15% se aplică pentru localitățile cu un indice pozitiv de evoluție a pieței imobiliare.

Poți simula oferta Raiffeisen Bank în comparatoarele pentru credite imobiliare și credite de refinanțare.

Credite
Campanie Raiffeisen Bank la creditele de nevoi personale
Expiră pe 27 iunie 2024
Raiffeisen Bank derulează o campanie la creditele de nevoi personale, în condițiile unei rate a dobânzii care începe de la 6,75%.

Rata dobânzii este stabilită în mod personalizat de către bancă, în funcție profilul clientului, suma și perioada creditului. Cea mai scăzută dobândă se poate obține de către clienții care încasează venitul la bancă și achiziționează o asigurare de viață. Nivelul dobânzii poate urca până la 15,25%.

Poți verifica promoția în comparatorul pentru credite de nevoi personale, unde ai posibilitatea să simulezi rata lunară la credit, graficul de rambursare, costul total al creditului în funcție de suma și perioada creditului. Totoodată, poți verifica dacă îndeplinești condițiile minime de eligibilitate și care sunt șansele de obținere a creditului dorit.