credite nevoi personale

Credite de nevoi personale: Ce sumă pot împrumuta?

Cu ajutorul unui credit de nevoi personale, poți împrumuta până la echivalentul a 50.000 euro. Suma exactă depinde de venitul fiecăruia.
Credite de nevoi personale: Ce sumă pot împrumuta?
Data publicării9 ianuarie 2024 | Autor:Marius Șerban

Creditele de nevoi personale sunt împrumuturi negarantate, astfel că suma maximă pe care băncile o acordă printr-un astfel de credit este mai redusă.

Fiecare bancă stabilește propriul prag maxim, în funcție de politica de creditare. În general, limita maximă a unui împrumut este 20.000-30.000 euro, dar poți găsi și bănci dispuse să împrumute până la echivalentul a 50.000 euro.

Pe măsură ce venitul mediu pe economie se majorează, această limită este crescută gradual de către bănci.

Poți identifica rapid ofertele disponibile cu ajutorul comparatorului pentru credite de nevoi personale. Completează suma dorită și comparatorul îți va afișa băncile care acordă credite de valoarea respectivă.

Suma împrumutată depinde de venit

Suma maximă pe care o poți obține depinde de venitul tău. Băncile sunt obligate să verifice capacitatea de rambursare a unui client și să se asigure că respectă gradul maxim de îndatorare.

Poți estima suma maximă pe care o poți împrumuta, cu ajutorul calculatorului de credit maxim. Acesta determină valoarea maximă a creditului, utilizând limitele maxime impuse de BNR cu privire la gradul de îndatorare.

Verifică șansa de obținere a creditului

Mai mult, poți verifica suma maximă pe care o poți împrumuta ținând cont de condițiile de creditare ale băncilor, cu ajutorul opțiunii de verificare a eligibilității.

Această opțiune este disponibilă în toate comparatoarele de credit Finradar: credite nevoi personale, credite imobiliare, credite Noua Casă, credite de refinanțare și credite auto.

Avantajul acestei funcționalități este că poți verifica instant dacă suma dorită corespunde cu posibilitățile tale financiare, pentru fiecare ofertă de credit. În cazul în care șansele de aprobare sunt scăzute, este nevoie să reduci valoarea creditului. Diminuează treptat suma împrumutată, până când șansele de aprobare se îmbunătățesc.

Informațiile oferite de Finradar sunt orientative, iar suma exactă pe care o poți împrumuta poate fi furnizată doar de finanțator.

Credite nevoi personale

Comparator
Credite nevoi personale
  • Compari rapid toate ofertele
  • Alegi cel mai bun credit
  • Verifici gratuit eligibilitatea

Calculatoare

Estimează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venit
Calculează rata lunară, graficul de rambursare, costul creditului și DAE
Calculează câștigul obținut prin refinanțarea creditului
Calculează câștigul obținut prin rambursarea anticipată a creditului
Simulează rata la credit și vezi care indice este mai avantajos

Recenzii

Descrie experiența avută în utilizarea unui produs financiar.

Ghiduri

Alege un subiect pentru a descoperi mai multe sfaturi utile

Nu am găsit niciun articol pe acest subiect.